Kunstgras Steenwijk

Welke voordelen heeft kunstgras leggen in Steenwijk voor jou? Om het overzichtelijk te houden, zetten we hieronder wat voordelen van kunstgras voor jou op een rijtje. Als je deze rij goed doorleest en tot je laat doordringen, besef je hoeveel meerwaarde kunststof gras eigenlijk heeft boven “normaal”gras:

  • Kunstgras blijft redelijk schoon en is zeer sterk. Hierdoor kunnen kinderen er onbeperkt op spelen zonder dat ze vies worden door groene grasstrepen, modder in hun kleren krijgen of nat worden. Kunstgras Steenwijk is zo sterk en duurzaam, dat je jouw kinderen er gerust vaak op kunt laten spelen. Ook speeltoestellen op kunstgras neerzetten is geen probleem en leidt niet – zoals bij echt gras – tot bruine en donkere plekken in het gras.
  • Als je in Steenwijk woont en kunstgras koopt, is er keuze uit uiteenlopende soorten en maten kunstgras. Zo kun je kunstgras krijgen in hoogte die variëren van 20 mm tot 40 mm.
  • Kunstgras hoef je niet systematisch te onderhouden, wat bij echt gras wel moet. Dit bespaart je veel extra tijd en geld. Ook als je weer komt na de vakantie is je gazon niet overwoekert, bevloeiing, bemesting, het verticuteren en maaien van het gras behoren vanaf nu tot de verleden tijd.
  • Kwaaltjes die door gras kunnen ontstaan, zoals allergieën en hooikoorts, behoren met kunstgras tot het verleden. Er komen minder insecten op je grasmat af, dus je hebt geen last meer van verkoudheid, gehoest en keelpijn.
  • Kunstgras kun je zelf leggen en plaatsen. Er is geen instrooizand nodig om kunstgras aan te brengen. Dit is niet alleen heel eenvoudig, maar ook snel te doen. En anders dan echt gras heeft kunstgras als voordeel dat de grasmat ook op kleigrond in goede conditie blijft.